html5Het web zoals we dat nu kennen is mogelijk geworden door de opmaaktaal Html. In de loop van de jaren is het aantal mogelijkheden van deze taal flink uitgebreid. De nieuwste versie van deze taal is Html5. Html5 introduceert veel nieuwe mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het afspelen van interactieve content.

11535848 sResponsive web design houdt in dat de website zich aanpast aan de omgeving waarin hij wordt opgevraagd. Dus op een iPhone ziet de site er anders uit dan op een groot scherm, terwijl het dezelfde website is. Probeer je browservenster maar smaller te maken, dan zie je het effect. Let bijvoorbeeld op het menu. Dat wordt veel vriendelijker voor een smartphone.

Social media is een verzamelnaam voor internet toepassingen om gebruiksvriendelijk informatie met elkaar te delen.pag-social

Bekende voorbeelden van social media websites zijn Facebook, Linkedin en Twitter. De toepassingen voor bedrijven worden met de dag groter. Solvecom kan uw bedrijf helpen om uw bedrijf effectief te presenteren op de Social media websites.

Met Google Web Fonts is het mogelijk om mooie custom fonts te gebruiken. De fonts worden dynamisch ingeladen en zijn daardoor sneller ingeladen dan afbeeldingen met tekst wat eerder gebruikt werd wanneer men mooie titels wilde weergeven. De Google Web Fonts zijn bovendien zoekmachine vriendelijk!

gwebfonts

Copyright © 2002-2019 -Solvecom Webdesign Haarlem